Over ons

De Bierstudio is gevestigd aan De Wetstraat 31, aan de rand van de binnenstad van Hengelo. Wekelijks krijgen we tientallen nieuwe bieren binnen van over de hele wereld. Engeland, Rusland, Polen, Canada, Brazilië – you name it! Altijd de dikste IPA’s en mooiste stouts, en alles daartussen. Ook hebben we een mooi aanbod van exclusieve bieren en barrel aged series.

Zoek je mooie bieren voor iemand anders? Geen probleem! We hebben kant-en-klare cadeaupakketten, maken cadeaupakketten op maat en we hebben cadeaubonnen in elk gewenst bedrag. En altijd in een mooie verpakking zodat de diegene die het cadeau in ontvangst mag nemen, écht verrast wordt! 

Bij ons parkeer je bij de deur een half uur gratis, dankzij de “Shop & Go” plekken. Je herkent deze parkeerplaatsen aan de groene omranding. Tijd genoeg dus om je ogen de kost te geven, want ruim 500 bieren staan voor je klaar!

WELKOM!

We hebben ook meer dan vijftig verschillende alcoholvrije en -arme bieren in ons assortiment. IPA’s, pilseners, witbieren en stouts; tegenwoordig is er enorm veel te kiezen en steeds meer brouwerijen maken een kwalitatief goed alcoholvrij of -arm bier (max. 0,5% ABV)

 

Als je onze winkel binnenkomt, kan het niet missen. Een enorm aanbod van lokale en regionale brouwerijen staan te wachten op jouw bezoek. Zo hebben we een ruim aanbod van onze Hengelose vrienden van Blue Sheep Brewery en Gallivant. En ook Burgunder, Rigters, IV:UUR, Tanklokaal en Zwarte Parochie ontbreken niet bij De Bierstudio.