4.9
powered by Google
js_loader

De Bierstudio

De Bierstudio is gevestigd in het centrum van Hengelo, direct achter de HEMA. 

Wekelijks krijgen we tientallen nieuwe bieren binnen van over de hele wereld. Engeland, Amerika, Polen, Canada, Brazilië – you name it! Altijd de dikste IPA’s en mooiste stouts, en alles daartussen. Ook hebben we een mooi aanbod aan exclusieve en barrel aged bieren.

Zoek je mooie bieren voor iemand anders? Geen probleem! We hebben kant-en-klare cadeaupakketten, maken cadeaupakketten op maat en we hebben cadeaubonnen in elk gewenst bedrag. En altijd in een mooie verpakking zodat de diegene die het cadeau in ontvangst mag nemen, écht verrast wordt! 

Bij ons parkeer je bij de deur een half uur gratis, dankzij de “Shop & Go” plekken. Je herkent deze parkeerplaatsen aan de groene omranding. Tijd genoeg dus om je ogen de kost te geven, want ruim 700 bieren staan voor je klaar!

Enorm aanbod aan bieren

Ook hebben wij meer dan 30 verschillende alcoholvrije en -arme bieren in ons assortiment. IPA’s, pilseners, witbieren en stouts; tegenwoordig is er enorm veel te kiezen. 

En we hebben ruim 20 verschillende glutenvrije bieren.

Als je onze winkel binnenkomt, kan het niet missen. Een enorm aanbod aan lokale en regionale brouwerijen staan op jou te wachten. We hebben inmiddels zo’n 100 verschillende ‘bieren uit de buurt’!